Web Analytics Made Easy - Statcounter

در تیرماه سال جاری ما با ارائه ۱۰ درصد از سهام خو وارد بازار بورس شدیم که خوشبختانه نتایج خوبی تا کنون بدست آورده ایم.

به گزارش خبرنگار برنا، صانعی مدیر عامل پتروشیمی نوری در نشست خبری خود با خبرنگاران گفت: پتروشیمی نوری اکنون با ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی خود کار می کند و در تلاش هستیم که در ۶ ماهه دوم سال نیز با تمهیداتی رکورد مناسب و جدیدی از تولید را ثبت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با انجام یکسری اقدامات فنی و توسعه ای در حال حاضر از همه فازهای پارس جنوبی خوراک دریافت میکنیم که به ترتیب هیچ گونه مشکلی برای تامین خوراک نداریم.

وی تاکید کرد که خوراک دریافتی و فروش محصولات ما همه براساس قیمت های جهانی  است. بنابر مصوبه مجلس شورای اسلامی ۹۵ درصد خوراک ما بر پایه قیمت های بین المللی محاسبه میشود و تنها ۵ درصد آن با تخفیف به ما تحویل میشود.

صانعی افزود: ۹۰ درصد درآمد ارزی خود را وارد بازار ارزی نیما کرده ایم و ۱۰ درصد را نیز برای هزینه های شرکت و تامین قطعات کردیم.

وی ادامه داد، در برخی موارد ما گازهای زائد با سولفور بالا داریم که مجبور میشویم برای دفع آن مشعل ها را روشن کنیم، این امر باعث الودگی هوا میشود. به همین خاطر طرح "زیرو فلرینگ" یا خاموش کردن مشعل ها را اجرا کنیم.

او گفت: قصد داریم با تبدیل این گازها به کود سولفور آمونیاک و سموم دفع آفات این مشکل را حل کنیم. همینطور خوشبختانه میتوانم بگویم که پتروشیمی نوری در بخش تحقیق و توسعه پیشتاز بوده و آخرین دستاورد ما تولید پودر "کلر" بصورت پایلوت بوده که مورد نیاز صنایع تولید روغن صنعتی و صنایع آروماتیک است. ما خودمان نیز روزانه نیاز داریم. همینطور در تولید کاتالیست ها در خط مقدم هستیم.

صانعی افزود: روزانه ۱۲۰۰ تن صادرات داریم و ۱۵۰۰ تن نیز جهت تامین نیازهای داخلی به بازارهای کشور ارسال میشود.

وی در پاسخ به سوالی در مورد ارائه بیشتر سهام پتروشیمی نوری به بورس گفت: این امر بستگی به نظر سهام داران عمده ما شرکت های تاپیکو و هلدینگ خلیج فارس دارد.

او ادامه داد، ما رتبه اول مسئولیت اجتماعی را در زیر مجموعه نفت داریم و در زمینه های مختلف اقتصادی اجتماعی و محیط زیست اهداف مسئولیت اجتماعی را دنبال میکنیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پارس جنوبی پتروشیمی صنعت نفت عسلویه صنعت پتروشیمی هلدینگ خلیج فارس پتروشیمی نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۹۰۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور

مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، سیداحمدرضا سید علیان در حاشیه بازدید از شرکت دامداران نیشابور در جمع خبرنگاران اظهارداشت: به جای کلمه ضایعات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم و این بقایای بخش کشاورزی وحتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

وی ادامه داد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد.

سید علیان بیان کرد: در کشور 8 سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

علی مبارکی، معاون سازمان ومدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز در این بازدید اظهارداشت: شهرستان نیشابور از شهرستان های پیشرو در زمینه دام در استان است.

وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده تشکل های بخش دامی شهرستان ادامه داد : این شهرستان با بیش از 61 هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود 26 هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با 7 هزار و500 تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

مبارکی با تاکید این نکته که یکی از عوامل محدود کننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است؛ بیان کرد: در بخش کشاورزی بیش از 30 درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده و یا به دور ریخته می شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی نیز می شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده های خام دامی از خارج کشور داریم، لذا لازم است در خصوص صدور مجوزها وتسهیلات لازم جهت بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن وتامین امنیت غذایی می شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

احمد داوطلب زرقی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز ضمن تاکید برایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه گذاری در حوزه لبنیات می تواند قدم موثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

وی افزود: برخی مشکلات پیش روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه نیز امروز در حضور مدیرکل تغذیه وزارت جهاد کشاورزی بیان شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • وجود بیش از ۲۰ نوع خوراک دارویی و بیش از ۸۰ نوع خوراک بومی در کرمانشاه
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود